Post by tachliocelliwedd on Feb 23, 2022 15:28:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad žetoone ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Mulle väga meeldib see mäng, kuid faili suurus on 3 või 4 korda suurem kui võrreldavate mängude suurus. Lisaks on paljusid erisündmuste tasemeid peaaegu võimatu täita. See on aja imemine.
Algas siis ilusti... Ma pole kunagi varem üheski mängus nii pettunud olnud!!! Reklaamid ilmuvad juhuslikult, see on nii tüütu kui pagan! Ärge andke mulle pihta, kui raske on mõne taseme läbimine. Kas ma ütlesin kõvasti? Ma mõtlesin võimatut! See on üks * * mäng! Ma desinstallin!
see mäng pole üldse keeruline. Võrreldes paljude teiste kokandusmängudega, on sellel tasemel võita üsna lihtne ja miski ei ahvatle mind järgmisele tasemele tõusma. seetõttu muutub mängimine igavaks ja tüütuks. peaaegu iga taseme järel on ka tüütuid hüpikaknaid.
See mäng on nii lõbus, kuid tohutu rahalõks...mida kõrgemale tasemele jõuate, seda on peaaegu võimatu lõpetada ilma, et peaksite rohkem aega kulutama. Jah, saate selle eest tasumiseks punkte koguda pikema aja jooksul, kuid see on nii masendav, et jääte tasemele ja ei suuda selle tõttu täita, see ei ole investeeringut väärt.
Hästi kujundatud mäng paneb sind alati teemante kulutama. Reklaamid issand jumal ... Siiani arvasin, et need hüppavad programmi alusel, aga EI, kui vajate, siis pole ühtegi reklaami, mis annaks teile lisaaega, nad panevad teid kulutama teemante või raha ... Halvad debiilikud🤪
Lõbus mäng, kuid mängimise ajal ilmub liiga palju reklaamvideoid. Lisaks sellele, et saate vaadata videot boonuste (nt lisaklientide või -aja) saamiseks, esitab see video automaatselt iga paari taseme järel, mis on tüütu. Nii et sellel pole mitte ainult asju, mille peale päris raha kulutada, vaid sunnib see teid ka reklaame vaatama, mis mulle sobiks, kui see oleks vaid valikuline lisatasu.
Viimase värskendusega on nüüd rohkem reklaame. Kuigi ma mõistan reklaamide vajadust, peavad viimased reklaamid Lazada rakendusse minema ja see ei naase mängu! See läheb pidevalt Lazada rakendusse ja ma lihtsalt ei saanud mängus edasi. See on väga masendav... Loodetavasti saate midagi ette võtta, et parandada seda viga, mis tekkis pärast reklaame mängu tagasi suunamata jätmisel.
See on masendav, et peate reklaame vaatama, et põhimõtteliselt kõike teha, ja siis reklaamid ei tööta kunagi ja alati hanguvad ja siis vaatate mõnda ja ei saa tasu. Ära raiska oma aega.
Alguses meeldis mulle mäng väga, kuid tasemetel edasiminek muutus kiiresti väga keeruliseks. Isegi kui kõik seadmed on täielikult uuendatud, on nii raske kõike piisavalt kiiresti valmistada. Saate reklaame vaadata, et võita rohkem aega, kuid ma vihkan, et pean reklaami vaatamiseks taseme keskel peatuma. See oli nii masendav, et kustutasin selle oma telefonist.
Ma tõesti naudin seda mängu, seda on lõbus mängida ja väga kena graafika. Annan teile teada, et ühes reklaamis on viga, seda ei kuvata õigesti ja see peatab mängu, mille tulemuseks on sageli edenemise kadu, eriti kui proovite voorule lisaaega lisada
Ma saan aru, et vajate oma mängu tulu teenimiseks reklaame ja see on kaunilt kujundatud mäng. Kuid 3. restoran on kujundatud nii, et ma ei saa mööda ilma võimenduste ja kalliskivide abita. Isegi siis, kui olen kõik koostisosad ja riistad ära kasutanud. Mis tähendab, et ma vaatan valusalt palju reklaame või olen sunnitud raha kulutama, kui tahan edeneda. Desinstallitud.
Armastas seda mängu. Välja arvatud iga restorani puhul, ei ole viimane tase kõigi uuendustega läbitav ja seda saab läbida ainult tõuke korral. Saadaval peaks olema rohkem uuendusi või need peaksid läbima, kui kõik versiooniuuendused on kasutatud.
Lõbus, väljakutseid pakkuv, super sõltuvust tekitav mäng! Suurepärane graafika. Olen jõudnud tasemele 104 ilma $$$ kulutamata. Nagu öeldud, vajate palju kannatlikkust, et teenida teemante, vaadates lugematuid reklaame. Mõned tasemed sunnivad teid kulutama neid (100) lisaaja ostmiseks (kuid selle summa teenimine võtab igaviku, nii et see pole alati seda väärt). Teatud tasemed ei lase teil läbida, sest teil said kliendid otsa ja olete sunnitud kasutama teemante, et rohkem saada. Väljateenitud ajaelu tuleb kohe ära kasutada või see kaob.
Te ei saa seda mängu mängida, kuna kõik on must, te ei näe midagi ja ma proovisin selle kaks korda alla laadida
Jõudke mängu teatud punktini ja ei saa jätkata ilma kalliskive või võimendusi ostmata... See mäng meeldis mulle väga, kuid ma ei saa edasiliikumise eest maksta. Samuti ei saa isegi eelmisi tasemeid uuesti esitada, kuna pole piisavalt energiat..... nii et desinstallimine.
Rakendus keeldub käivitamast. Kas saate kontrollida, miks
Mulle meeldib see mäng. Peaaegu nagu iga teine toiduvalmistamismäng, kuid veidi parem. Siiski peab see olema keerulisem. Sellel on mitu taset. Graafika on korras. Vajab rohkem boonustasemeid.
Nautisin seda kuni burgerirestoranini. Saan läbi, kuna pole piisavalt kliente/aega. Desinstallitud mäng. Edit: Ma kindlasti ei liitu ühegi rühmaga, see pole tõesti nii tõsine kaaslane. Mäng on desinstallitud ja ma olen oma eluga edasi läinud.
See on lõbus, kuid... see ahne mäng lubab teil jätkata ainult siis, kui kulutate raha. Smh. Nad ei arvesta kõiki kliente ja "annavad" teile võimaluse vaadata videoid kaks korda ja seejärel tagasi maksta.
Hämmastav mäng, sellest täiesti sõltuvuses. Kuid nädalast saati näitab see, et olete kõik restoranid lõpetanud, avatakse uusi restorane, kuid nädala pärast pole midagi toimunud.
Mul on selle mänguga üks suur probleem. Ma veedan tunde, püüdes teenida lisaväärtusi tõugete jaoks. Kui teil tase ebaõnnestub, avaneb hüpikaken ja saate kasutada 100 kalliskivi, et osta 30 sekundit. Ekraan ühtib suurepäraselt sellega, kus klõpsate, et oma viimased toidukaubad välja tuua, paratamatult sellel klõpsates, siis raiskate 100 oma raskelt teenitud kalliskivi millelegi täiesti tahtmatult. Enne kalliskivide kasutamist peaks olema "kinnita". Minuga on seda juhtunud kaks korda. 200 raskelt teenitud kalliskivi on kadunud
Varem oli see mäng minu jaoks lõbus, kuid nüüd on pagana võimatu läbida ühtki taset ilma kordusvõimendit kasutamata. Taimer hakkab tööle enne, kui esimesed kliendid tulevad ja kliendid tulevad mõnikord nii aeglaselt. Mul on küllalt.
** Sa pead liigutama jätkamisnuppu. Kui sa sured ja see palub sul võtta 100 teemanti, et jätkata.. See saab kohe löögi!!! Kui klõpsate nagu hullult laual ja see hüppab üles... See lihtsalt võtab teie 100 teemanti minema.. Nüüd ma katkestasin jätkamisega...?? ** Samuti** teie pulgakommid ekraani paremas ülanurgas... Kui jõuate kollasele ajajoonele... See lihtsalt võtab need teilt automaatselt ära. Me peaksime neid soovi korral kasutama. Palun paranda 4 5*
Minu arvates on selles lihtsam navigeerida, kuid see on samal ajal keeruline. Erinevalt teistest toiduvalmistamismängudest, mida ma varem mängisin, on roa valmimiseks vaja vaid paar klõpsu. Aitäh.
hämmastav mängida tõeliselt lõbus igas vanuses armas, ma annaksin sellele 1000000/1000000:) (^_^)
Liiga palju hüpikaknaid
Ilma maksmata on raske edasi liikuda. Mul on praegu raske ilma kalliskivideta teatud tasemest üle saada ja ma ei suuda kalliskive piisavalt kiiresti koguda. Mul kulus 100 kalliskivi kogumiseks 4 päeva ja nüüd pean järgmise 100 jaoks veel 4 päeva ootama. Kui ma maksaksin ja ostaksin, võimaldaks see mul edasi liikuda, kuid ma ei tee seda. Nüüd on igav. Ma võin desinstallida. Teil on vaja kalliskive või te ei saa osta mängimiseks 30 sekundit lisaaega ja need ei anna teile kunagi piisavalt aega.
hea mäng, kuid peab olema piiramatu/ajavaba, see läheb liiga raskeks ja veel üks, mida ma ei saa lõpetada. Kui lülitate lõdvestunud režiimi, võiksin lõpetada
Lõpetasin just esimese etapi, mis on hommikusöögi etapp, püüdes hankida ramenipoodi, kuid kui proovin alla laadida, ütleb see o% ja siis ma ootan ja lihtsalt lähtestab, nagu ma poleks seda vajutanud, kas seda on kunagi juhtunud kellegagi?
Igati vinge mäng... sageli tuleb sündmusi ja ülesandeid lõpetada. Laadige see alla ja lööge edasi!! Võida põnevaid tõuke ja palju muud.
Pärast viimast värskendust jookseb mäng kokku, see ei avane üldse! See oli hea mäng, aga nüüd ma ei saa seda mängida! Palun parandage see!
See on suurepärane mäng..aga...kui jõuate kõrgemale tasemele, on jätkamise kulud püsivad ja tasemed on palju raskemad...saamaks jätkamiseks peaksite hankima rohkem tasuta esemeid ...nii hoiate kliente mängides isegi siis, kui pead siia-sinna raha välja panema
Mäng on päris hea. Aga mulle ei meeldinud, et millegi uuendamiseks tuleks kasutada xp-d ja kuidas see xp kasvab, see on samuti teadmata ja kuidas on lood müntidega, kus seda kasutada ??
Cooking Frenzy®️Cooking Game Стратегије ixez
Cooking Frenzy®️Cooking Game Estratégia hqp
Kui olete grillrestoranist mööda saanud, peate hakkama oma münte kasutama või reklaame vaatama, et ületada tasemeid, et saada rohkem kliente või rohkem aega. Prantsuse restoran on meeletult raske. See ei muuda mängu mängimist enam väärt, kui peate kiirustama ja ei saa seda nautida või kulutada päris raha oma taskust. Ma tean, et saan siin meeskonnalt lihtsa valemi vastuse, kuid kõik, mida nad räägivad mänguoskuste harjutamise ja kasutamise kohta, on vale.
See oli minu lemmik kokkamismäng (ja ma olen neid kõiki mänginud!) Kuid nüüd on võimatu võita, kui te pole nõus kulutama varandust teemantide ostmiseks. Olen nüüd takerdunud frankfurteri tasemele teises maailmas, kuna toit tuleb valmistada tellimuse järgi ja te ei saa seda piisavalt kiiresti valmistada. See on sõna otseses mõttes kõige masendavam asi. Võistlusteks vajalikku teemantide kogust on nii raske teenida, nii et olen rumalalt nii palju raha kulutanud. Ma olen nii pettunud. Ärge mängige, kui te ei saa raha kulutada!
See on lõbus mäng väga sõltuvust tekitav, kuid olen oma 4. kohal ja peaaegu võimatu on taset lõpetada ilma boosterite ja lillade teemantide ostmiseta raha kulutamata, olen juba nii palju kulutanud, mul on kahju, et pean mängimise lõpetama ! peaks olema rohkem võimalusi need asjad võita ilma nii palju raha kulutamata
Algas lõbusalt. Kui jõuate kõrgemale tasemele, tuleb teil tasemete läbimiseks kalliskive osta (näide: Rameni pood, mis on mängu teine pood). Vältige seda mängu, kui te ei soovi kogu aeg raha kulutada. Desinstallimine kohe.
Mäng on sõltuvust tekitav. On lihtsalt mõned tasemed, mida on nii raske võita, siis pead selle 1 võtme jaoks kulutama nii palju teemante, siis sa ei pääse läbi. Loodetavasti saate selle parandada või midagi. Väga meeldis.
Mäng ise on lõbus ja väljakutseid pakkuv, kuid kalliskivide teenimine on liiga keeruline. Ainus võimalus on need osta, mis takistab mul sama sageli mängu mängimast. Tõenäoliselt on see põhjus, miks ma selle varsti kustutan.
Hiljuti iga mängu aeglase laadimise tõttu kustutasin mängu, mida arvustuses mainiti. Neid on täiustatud, nii et ma installisin selle uuesti. Laadimine oli alguses paranenud, siis läks jälle aeglaseks. Pean oma aja surnuks lööma, korrates sama jaotist, et toiduvalmistamistööriistu uuendada. Antud kalliskive on vähe, kuid iga mängu jaoks küsitav lisaaeg nõuab iga kord sada. Mul on jäänud ainult 185 ja ma saan küsida veel ainult ühte pikendust, mis siis saab? Raha!!!
Cats & Dogs 3D கேஷுவல் bsu
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strateginiai bjzj
Mulle meeldiks see mäng palju parem, kui saaksite uuesti poes mängides saadud kogemusi oma toidu-/söögikraami uuendamiseks kasutada.
See on tore ja sõltuvust tekitav mäng, kuid peate pidevalt alla laadima ühe konkreetse restorani, kui avate, et mängida. Ma ei tea, kas ma olen ainuke, kes seda kogeb....... Vaata seda