Post by tachliocelliwedd on Feb 23, 2022 15:25:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War and Order ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War and Order IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ War and Order 2022 version ▞▞▞
전쟁의 성화 (War and Order) 전략 zfe
Grałem w WaO nieco ponad 5 lat. Moim zdaniem jest to świetna gra i muszę przyznać twórcom, że naprawdę świetna robota. Wiem, że możesz wydawać pieniądze w grze, ale nie musisz. A jeśli jesteś w dobrze zorganizowanym sojuszu, istnieją sposoby na szybką rozbudowę zamku, które nie wymagają $$$. Dzięki za grę WaO
Dla mnie, ok. Pochłania czas.
Ok spoko
Uwielbiam grę, świetną grafikę. Byłoby super, gdybyście wszyscy zdecydowali się pozwolić nam dostosować naszą własną postać, na przykład płeć, włosy, kolor włosów, kolor oczu, garderobę, wew. Nic nadzwyczajnego, po prostu pomyślałem, że fajnie byłoby móc zmienić strój i włosy Queens
War and Order Strategi wjux
Zabawna gra na początku. Bardzo mylące reklamy. Całkowita płatność za wygranie gier. Stawiają swoich graczy przeciwko sobie, więc jeśli kupisz zasoby w grze, ktoś może je ukraść. Powoduje to złość i impulsywne kupowanie oraz łobuzów z kartami kredytowymi, którzy rujnują całe serwery. Camel mówi, że zagraj w te wydarzenia. . . że musisz zapłacić za lol. Dosłownie musisz zapłacić, aby nacisnąć przycisk x. Chcesz que jak każda gra od 1986 roku? Wyłuskaj 20 dolarów. Nie mogę się doczekać, aż te gry zostaną zakazane w USA i Europie
Yuup
Gra jest nic nie podobna do reklamy mieliśmy nadzieje, że będzie taka sama. Brak niestety 2 gwiastki ratuje grafika
to naprawdę dobra gra z grafiką, która ma dobrą jakość i szczegóły, wciąga i chce się grindować, ale jest to jedna z najdroższych gier do grania. jest wypełniony mikrotransakcjami, a aktualizacje trwają czasem tygodnie. Nadal w to gram, ale na pewno jest to opłacalna gra
Ujdzie
Dobra gra. Jeśli zdobędziesz sporego wydającego, który lubi zabijać wszystkich przez cały czas, po prostu wyjdź i spróbuj innego królestwa, niemożliwego do konkurowania z dużymi wydającymi, którzy chcą, aby wszyscy robili to, co chcą, i mogą wyeliminować całe sojusze. Przydałoby się trochę czapki. C36 będzie całą technologią, wszystkimi artefaktami i rzezi, gdy najwyższy potwór w rzeczywistości 27 jest przesadą. Rozumiem potrzebę płacenia dev, ale nie ma limitu
Taka sobie gra nic.nadzwyczajnego
Idzie pograć
Fruit Nibblers Slagalice dij
Zapoznaj się z grą. Jak się wciągniesz będzie 5*
#1:Masz problem z zalogowaniem się na konta Gmail, ciągle prosisz o pozwolenie. Kiedy uderzam pozwól, po prostu znika. Próbuję ponownie zalogować się, przełączyć się na konto i ponownie prosi o pozwolenie. # 2 Doceniam tarcze, które wypróbowałem w moich ustawieniach Google i wszystko, co mogłem na moich kontach Google, i nadal nic. Tylko pozwól mi zalogować się przez Facebooka, ale inni to Google i po prostu prosi o pozwolenie w kółko przy logowaniu.
War and Order Strateške igre xly
Moze byc
War and Order Стратегически ada
Gra totalnie bez sensu. Ładna grafika, wciągająca możliwość rozbudowy i możliwości rozbudowy serwisu.. Wiele godzin zamierzających mieć problem z rozbudową imperium. i w kilka chwil wszystko stracony bo silni mogą rozwalić całą armię i ukraść wszystkie zasoby. Jakaś żenada i warstwy czasu, które możnaby poświęcić innej grze. ODRADZAM
Nadal uważam, że potrzebujemy kolejnej kopalni azerytu do zamków powyżej poziomu 32
Nie marnuj ani grosza na tę grę. Ludzie grają w tę grę od roku lub dwóch po prostu atakują nowych ludzi. Nie masz szans na rozwój i bycie dobrym. Marnowanie miejsca w telefonie. Nie wspominając o tym, że gra nie ładuje się przez połowę czasu, ale otrzymujesz wiele alertów, że jesteś atakowany, ale nie możesz nic z tym zrobić.
Nie instaluje jej na reklamie mówią że się zamki buduje tak jak chcesz a tu kłamią gra taka jak zamek dziwny
Nie należy do najgorszych gier gier 👌😉👍
Wiele razy wysłałem e-maile, nie mogę się zalogować i nie mam odpowiedzi, grałem od 5 lat i to jest śmieszne, nie ma żadnej pomocy
Wciągająca, dobra gra budująca. Nie płacę za wygraną, ale jest taka opcja?
Uwielbiam tę grę wraz z towarzystwem i przyjaciółmi, których poznałem. Widzę wiele skarg na wydawanie pieniędzy. Jeśli wydasz kilka dolarów we właściwy sposób, poradzisz sobie. Kupiłem kilka sojuszy na surowce. Czasy na aktualizacje wydłużają się wraz z postępem, ale ma to sens i pozwala, aby gra była wyzwaniem. Gdybyś szybko dotarł do c40, gra byłaby nudna. Istnieje wiele zabawnych wyzwań, które możesz wykonać ze swoim sojuszem, aby zbudować.
Bezczelna i reklama na reklamę jest dobrym sposobem rozgrywki z Mount and Blade Bannerlord II, a sama gra jest zapłać, aby wygrać nie polecam
Optymalizacja NIE oznacza odbierania graczom opcji rss i nagród zamiast wymuszania pakietów, które kosztują pieniądze, aby móc otrzymywać te RSS i nagrody z przeszłości. To się nazywa CHCIWOŚĆ. PRZESTAŃ UŻYWAĆ „OPTYMALIZACJI” W PRZYPADKU „Zarabiamy więcej pieniędzy na naszych graczach, aby mogli kontynuować grę”😁👍
Atakuja na zbiorach
Uwielbiam tę grę... Nigdy nie poświęciłem się grze takiej jak ta przez wiele miesięcy. Od dłuższego czasu nawet nie grałem w grę. Więc ta jest wyjątkowa i jeśli lubisz tego rodzaju gry, zdecydowanie najlepsza na rynku!!!
Bardzo wciągająca gra. Ulepszanie zamków i budynków może być nużące, jeśli nie wydajesz pieniędzy. A nawet na wyższych poziomach jedno uaktualnienie zajmuje kilka dni. Chciałbym móc powiązać więcej niż 2 z jednym mediami społecznościowymi.
Dobra Grywalnosc. Reklamy i kolory trochę biją w oczy
Rr
Naprawdę lubię tę grę. Możesz spędzić tyle czasu lub tak mało, jak chcesz i nadal cieszyć się grą. Możesz grać poważnie lub swobodnie, jak chcesz. Dyplomacja między sojuszami w królestwie i relacje z innymi graczami są prawdziwe.....
Mam Galaxy Note 8. Ta aplikacja nie akceptuje danych wejściowych za pomocą rysika. Nie rozumiem, dlaczego miałoby to być inne niż dotykanie ekranu palcem, ale przede wszystkim używam rysika, więc go odinstalowuję. Napraw to i otworzysz swoją grę dla ogromnej bazy klientów za pomocą flagowego smartfona Samsunga. Moje oceny są oparte wyłącznie na tym, że nie mogę grać za pomocą rysika. Nawet nie zacząłem grać.
Supergierka
Wygląda identycznie jak gra na Facebooku, w którą grał mój brat. Rzecz w tym, że każdy, kto zaczyna grać w tę grę po raz pierwszy, może mieć dość dobre lub bardzo złe doświadczenia, zależy to od społeczności serwera, na którym się znajduje. Może to być serwer, na którym szerzy się nękanie, lub taki, który głównie działa razem na korzyść serwera. Niezbędne jest również zadawanie pytań i znajdowanie pomocnego sojuszu. W przeciwnym razie będziesz często atakowany i nie będziesz się dobrze bawić.