Post by tachliocelliwedd on Feb 23, 2022 15:13:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnogi svi hak ▞▞▞
▞▞▞ Shoot Bubble - Fruit Splash 2022 version ▞▞▞
Shoot Bubble - Fruit Splash Casual xlcq
Nastavite biti izbačeni iz igre. Ne možete igrati ili uživati bez stvarnog igranja.
Hvala previše je briljantan i fenomenalan. Nikad se ne umorite od igranja. Može se igrati cijeli dan n nite dugo.vrlo opuštajuća igra i lako je preći na drugu fazu.prekrasno.ali sada sam zapeo.ne mogu ići na drugu fazu.pomozite mi.
Zabavna jednostavna igra. Nema problema .
Previše oglasa poput igre, ali previše oglasa smiješna količina oglasa
Zadovoljna
Previše reklama sa svakim korakom. Iritira čak i ako uživamo u igrama
Prije dobra je
Dođite do ove razine. Zatim odustaje
Morate poduzeti nešto u vezi sa svim iskačućim prozorima. VRLO IRITANTNO!!!
Dobra igra, ali reklame su sranje
Resetirao sam telefon i nisam mogao vratiti napredak. Mislim da bi nešto trebalo učiniti kako bi se omogućilo korisnicima da vrate svoj prethodni napredak u igri, a da ne moraju sve početi ispočetka od razine 1, što je tužno
Vaša aplikacija stalno postaje ludo negativna cijelo vrijeme. Popravak ne radi ono što bi trebao učiniti. Imajte odgovornost za sramotu.
Nedostaje ti moj sljedeći korak, pa što se, dovraga, događa? Igrao sam ovu igru na razini 3308 i ne mogu ići dalje jer 3309 ne postoji? Pa gdje je, dovraga, sljedeća razina?
Bila bi dobra igra, ali je tako elementarna. Potrebni su mu bonusi na razini!
Volim ovu igru, ali reklame koje se pojavljuju na barem trećini zaslona otežavaju igru.
Nema $na čekanju u ovoj igri koja je ODLIČNA! Zabavan je izazov naučiti rezati pod kutovima potrebnim za čišćenje ploče i prijelaz na sljedeću igru!
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat Arkadne igre edn
Igra je bila dobra, ali dolazi toliko oglasa
Na kraju runde uvijek dolaze oglasi. #Uvijek preporučujem da ne instalirate ovu igru. Oglasi su stvarno neugodni.
Zabavna igra! Zasad se nema žalbi... 😀 Edit: TAKOĐER. PUNO. OGLASI. Nažalost, moram deinstalirati.
Ova igra je savršena, ali kada sam stigao na 3418 igra je stala i šteta je što morate prijeći sa faze 3418 na 3419 ali ne možete ...i to me rastužuje ...žao mi je...
Stalno se pitam misle li programeri da samo djeca igraju ove igre da su toliko nezreli. Mislim da je dosadno, trebaš reći početnik ili napredni. Svi oni su pucanje u mjehurićima i ne znate što uopće preuzimate. Hajde, odrasli koji su igrali bubble shoiter ne bi trebali prolaziti kroz 100 razina da bi konačno dobili izazov.
U ovim igrama ima previše reklama. To je tako naricanje
oglasi su toliko uznemirujući dok igrate igru.... ova igra sadrži previše oglasa
Reklame nakon svake razine mogu biti prilično frustrirajuće! KAKO DA ZAUSTAVIM OGLASI!?!?!?
Ovo je igra zašto aplikaciji treba pristup GPS-u, povijesti pregledavanja informacija o telefonu i još mnogo toga. Jako mrzim igrice za telefone, jer im je potreban pristup cijelom telefonu bez razloga. Trebam ga samo instalirati da otključam novu značajku u drugoj aplikaciji. Ali nikad je neću igrati. Ako pronađem da aplikacija radi u pozadini, bit će uklonjena za sekundu.
Vrlo opuštajuće. Može se igrati satima
Shoot Bubble - Fruit Splash Fritidsspill ryq
Lijepo, ali igrao sam i igrao do tisuću, ali nikad nisam stigao do njegovog kraja jer još uvijek tražim jednu nevjerojatnu pozornicu koju sam tamo vidio i koja mi je dala razlog da je skinem, ali do sada je nikad nisam vidjela!!
pa kaže da treba ažuriranje, ali mislim da je to sam napravio, sada sve što dobijem su oglasi, svaki put kad kliknem na aplikaciju dobijem oglas, svaki put kad kliknem na oglas na razini, kliknem na oglas s poklon kutijom, završi oglas na razini, bez obzira na reklamu, a prije nije bilo tako
Aplikacija uskoro ima jedinstvene prednosti, kao što su stvarno kratki oglasi i veliki broj razina. Želim skrenuti pozornost programerima da sam na razini 875 i da je negdje prije možda stotinu razina stvar s bombom u boji prestala raditi. Dakle, ako ga pogodim, više neće nestati svi ti mjehurići u boji. Čini se da je ovo greška.
Dobro je, ali je stalo i nije se uspjelo ponovno pomaknuti u određenoj fazi
Isprva je bilo zanimljivo ali dosadilo mi je na razini 3421 prošlo je tjedan dana ne otvara se ne znam što da radim
Također je zapeo na razini 3420 i ne može napredovati. Sranje
Vrlo je zabavno i opuštajuće bez puno oglasa
Laka za igranje djeci i prejednostavna ova igra.
Bila je sjajna igra dok nije zapela između razina i ne može nastaviti dalje!
Za maloljetnu djecu igra s loptom je ok, ali za sve je izazov
Apsolutno nikakvi izazovi nisu dosadni. Oprosti
zabavna igra, ali previše oglasa
Lijepa igra, ali previše reklama. Gubi se interes, zaustavlja tijek igre.
Dobra
Shoot Bubble - Fruit Splash Казуальные oxvy
Previše reklama kakvog smeća... Molim te prestani s oglasima. Ne mogu se nositi... Ne mogu proći niti jednu razinu bez oglasa... Dobivam reklame čak i između igara, to je loše
Volim igru, ali OMG deinstaliranje oglasa
Bilo je u redu, baš kao i druge igre s pucanjem s mjehurićima, ali u posljednje vrijeme kada igram razinu online, reklame pokrivaju sve (a ponekad i polovicu zaslona) i zaslon postaje crn. Slažem se s oglasima koji se pojavljuju na kraju igre ili kad se upravo spremam započeti razinu, ali oglas na cijelom zaslonu/pola zaslona na sredini razine? Pričekaj barem malo...
Volim igru i razumijem potrebu za reklamama, ali nakon svake razine je samo odvratno i otežavajuće
Toliko oglasa, shvaćam da želite da kupim punu verziju, ali svaka slagalica je oglas? Samo ću igrati drugu igru.
savršena je i izazovna igra...ponekad je stvarno jako teška i omogućuje nam da razmišljamo mudrije......a nisam kopirao recenzije ni od koga
ova igra je zabavna i zabavna izvan bilo koje druge bubble pop igre koju sam igrao. Ima bumerange, bombe, dinamitne osigurače i nikad ne prestaje zabavljati.
Igra awsome bt ima samo oglase i samo oglase. Bez reklama ne možete ni prijeći razinu ove igre.
previše reklama.....Sve dobro